Бул. Видое Смилевски Бато 2/1, 1200 Тетово
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
info@prodent.mk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продент
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
Работно време
Пон. - Петок
09:00 - 19:00ч.

 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Услуги
 
 
 
 
# Наши Најдобри Услуги
 
 
 

Уживајте во денталната нега преку нашата прецизност, умешност и искуство

 
 
Ние во „Prodent“ сме познати по „Комплетна стоматолошка стоматологија“, за сите возрасти. Непристрасен совет е даден од страна на квалификуван тим и советници. Нашиот персонал е многу свесен за оние кои страдаат од забна вознемиреност. Кликнете подолу за информации за нашите услуги.
 
 
 
 
 
 
 

Општа стоматологија

 
Редовните прегледи на забите ќе обезбедат одржување на оралното здравје на вашето семејство и сите проблеми откриени со минимална интервенција. Повеќе...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Естетика

 
Бидејќи забите ви изгледаат убаво, препорачуваме да го користите забниот конец, да ги миете забите два пати на ден и да ја цениме домашната нега со Зоом. Повеќе...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Импланти и хирургија

 
Импланите се чувствуваат како најприроден и побезбеден метод од другите методи што ги заменуваат забите што недостасуваат, како протези. Повеќе...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ортодонција

 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod, erat vel iaculis suscipit, massa lectus vehicula mi, eu dictum magna ipsum at leo. Повеќе...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Детско катче

 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod, erat vel iaculis suscipit, massa lectus vehicula mi, eu dictum magna ipsum at leo. Повеќе...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дигитална радиографија

 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod, erat vel iaculis suscipit, massa lectus vehicula mi, eu dictum magna ipsum at leo. Повеќе...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Лабораторија

 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod, erat vel iaculis suscipit, massa lectus vehicula mi, eu dictum magna ipsum at leo. Повеќе...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Ние Се Грижиме За Секој Пациент
 
 
 
 

Секоја болка брзо поминува со наша помош

 
 

Побарајте нѐ уште денес

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Јавете се денес
+389 44 334 595
+389 76 334 595
 
 
 
 
Контактирајте нѐ и закажете кратка консултација.