Работно време: Пон. - Петок 09:00 - 19:00ч.
Бул. Видое Смилевски Бато 2/1, 1200 Тетово

info@prodent.mk

+389 76 334 595

+389 44 334 595

Loading...
Loading...
Loading...

Општа стоматологија

Почетна Општа стоматологија
Услуга

Општа стоматологија

Ние нудиме целосен асортиман на стоматолошки третмани. Ако нешто се направи на стоматологијата, тогаш ние го правиме тоа! Во Prodent веруваме во превентивна стоматологија. Редовните прегледи на забите ќе обезбедат одржување на оралното здравје на вашето семејство и сите проблеми откриени со минимална интервенција.

Некои од нашите рутински стоматолошки третмани вклучуваат:

Прегледи
Профилакса и чистење
Бели пломби
Круни и мостови
Екструзија
Протези
ЗАКАЖЕТЕ КОНСУЛТАЦИЈА

Секоја болка брзо поминува со наша помош

Контактирајте нѐ и закажете кратка консултација.

Побарајте нѐ уште денес

+389 76 334 595

+389 76 334 595

Следете не:

Контактирајте не

Бул. Видое Смилевски Бато 2/1 1200 Тетово, Северна Македонија

info@prodent.mk

+389 76 334 595

+389 44 334 595

© 2023 Продент . Сите права се задржани.

Дизајнирано од ИнОне