Бул. Видое Смилевски Бато 2/1, 1200 Тетово
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
info@prodent.mk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продент
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
Работно време
Пон. - Петок
09:00 - 19:00ч.

 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Нашиот тим
 
 
 
 
# Нашиот Тим
 
 
 

Нашиот специјализиран и искусен персонал

 
 
Ние веруваме во обезбедување на најдобра можна грижа за сите наши постојни пациенти и ги поттикнуваме новите пациенти да ја искористат услугата што ја нудиме.
 
 
 
 
 
 
 

Др. Африм Папранику

 
Општ стоматолог
 
 
Основачот на клиниката PRODENT.
Специјалност: Стоматолошка протетика
Хоби: Историските книги и одмори во Дермија.
 
 
 
 
 
 
 
 

Др. Спец. Кренар Папранику

 
Специјалист по орална хирургија
 
 
Директор на PRODENT.
Специјалност: Дентал импланти и естетски коронки
Хоби: Планинарење и скијање
 
 
 
 
 
 
 
 

Др. Тунус Папранику

 
Општ стоматолог
 
 
 
Специјалност: Ортодонција и естетски коронки
Хоби: Трчање и кошарка
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Др. Резарта Ѓиколи - Папранику

 
Општ стоматолог
 
 
Специјалност: Фацијална естетика и ендодонција
Хоби: Фитнес и аеробик
 
 
 
 
 
 
 
 

Др. Милан Михајлов

 
Општ стоматолог
 
 
 
Специјалност: Ендодонција и реставрациска стоматологија
Хоби: Музика и одбојка
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Пријатен Амбиент
 
 
 
 
 
 
 
 
# Ние Се Грижиме За Секој Пациент
 
 
 
 

Секоја болка брзо поминува со наша помош

 
 

Побарајте нѐ уште денес

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Јавете се денес
+389 44 334 595
+389 76 334 595
 
 
 
 
Контактирајте нѐ и закажете кратка консултација.