Бул. Видое Смилевски Бато 2/1, 1200 Тетово
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
info@prodent.mk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продент
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
Работно време
Пон. - Петок
09:00 - 19:00ч.

 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Квалификуван Персонал
 
Професионален пристап подготвени да помогнат.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Современа Технологија
 
Секогаш во тек со најновата технологија.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Грижа кон
Клиенти
 
Најдобра грижа за сите наши пациенти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Наши Најдобри Услуги
 
 
 
 

Уживајте во денталната нега преку нашата прецизност, умешност и искуство

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Општа стоматологија

 
Редовните прегледи на забите ќе обезбедат одржување на оралното здравје на вашето семејство и сите проблеми откриени со минимална интервенција. Повеќе...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Естетика

 
Бидејќи забите ви изгледаат убаво, препорачуваме да го користите забниот конец, да ги миете забите два пати на ден и да ја цениме домашната нега со Зоом. Повеќе...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Импланти и хирургија

 
Импланите се чувствуваат како најприроден и побезбеден метод од другите методи што ги заменуваат забите што недостасуваат, како протези. Повеќе...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Ние Се Грижиме За Секој Пациент
 
 
 
 

Секоја болка брзо поминува со наша помош

 
 

Побарајте нѐ уште денес

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Јавете се денес
+389 44 334 595
+389 76 334 595
 
 
 
 
Контактирајте нѐ и закажете кратка консултација.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# За Нас
 
 
 
 
Сјајната насмевка значително ја зголемува довербата и почитта на другите
 
 
Дојдете кај нас ако ви треба помош од искусен стоматолог. Ние сме вашиот партнери во одржување на здрава уста.
 
 
 
 
 
 
 
Естетски коронки
 
 
 
 
 
 
 
 
Стоматолошки импланти
 
 
 
 
 
 
 
 
Стоматолошки рендген
 
 
 
 
 
30 години
Продент со Вас
 
 
 
 
 
 
 
Ортодонција
 
 
 
 
 
 
 
 
Орална хирургија
 
 
 
 
 
 
 
 
Фацијална естетика
 
 
 
 
 
10 000+
Третирани пациенти
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Нашиот Тим
 
 
 
 

Нашиот специјализиран и искусен персонал

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Др. Африм Папранику

 
Општ стоматолог
 
 
Основачот на клиниката PRODENT.
Специјалност: Стоматолошка протетика
Хоби: Историските книги и одмори во Дермија.
 
 
 
 
 
 
 
 

Др. Спец. Кренар Папранику

 
Специјалист по орална хирургија
 
 
Директор на PRODENT.
Специјалност: Дентал импланти и естетски коронки
Хоби: Планинарење и скијање
 
 
 
 
 
 
 
 

Др. Тунус Папранику

 
Општ стоматолог
 
 
 
Специјалност: Ортодонција и естетски коронки
Хоби: Трчање и кошарка
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Др. Резарта Ѓиколи - Папранику

 
Општ стоматолог
 
 
Специјалност: Фацијална естетика и ендодонција
Хоби: Фитнес и аеробик
 
 
 
 
 
 
 
 

Др. Милан Михајлов

 
Општ стоматолог
 
 
 
Специјалност: Ендодонција и реставрациска стоматологија
Хоби: Музика и одбојка
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Од Нашиот Инстаграм