Работно време: Пон. - Петок 09:00 - 19:00ч.
Бул. Видое Смилевски Бато 2/1, 1200 Тетово

info@prodent.mk

+389 76 334 595

+389 44 334 595

Loading...
Loading...
Loading...
Услуга

Детска стоматологија

Децата се пациенти кои бараат посебни методи на работа и многу внимание, а добриот стоматолог мора да знае како да му пренесе мир и спокојство на детето.

Во раната детска возраст се препорачува и употреба на флуориди, системски и локално, а потребата од нив и начинот на флуоризација ќе ја утврдиме по направениот преглед.

Грижа намлечни заби
Залевањето на фисури
Ординација декорирана за деца
Прегледи
ЗАКАЖЕТЕ КОНСУЛТАЦИЈА

Секоја болка брзо поминува со наша помош

Контактирајте нѐ и закажете кратка консултација.

Побарајте нѐ уште денес

+389 76 334 595

+389 76 334 595

Следете не:

Контактирајте не

Бул. Видое Смилевски Бато 2/1 1200 Тетово, Северна Македонија

info@prodent.mk

+389 76 334 595

+389 44 334 595

© 2023 Продент . Сите права се задржани.

Дизајнирано од ИнОне