Бул. Видое Смилевски Бато 2/1, 1200 Тетово
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
info@prodent.mk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продент
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
Работно време
Пон. - Петок
09:00 - 19:00ч.

 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Контакт
 
 
 
 
 

Работно време

Понеделник-Петок 09:00 - 19:00
Сабота-Недела Затворено

 
 
 
 
 

Контактирај нѐ

 
Продент, Бул. Видое Смилевски Бато 2/1
1200 Тетово | Телефон: +389 44 334 595
 
Полињата обележани со ѕвездичка (*) се задолжителни.
 
*
 
*
 
*