# Општа стоматологија

118
telephone-call

Јавете се денес

+389 44 334 595
+389 76 334 595

Контактирајте нѐ и закажете кратка консултација.

Општа стоматологија

Ние нудиме целосен асортиман на стоматолошки третмани. Ако нешто се направи на стоматологијата, тогаш ние го правиме тоа! Во Prodent веруваме во превентивна стоматологија. Редовните прегледи на забите ќе обезбедат одржување на оралното здравје на вашето семејство и сите проблеми откриени со минимална интервенција.

Некои од нашите рутински стоматолошки третмани вклучуваат:

Прегледи

Круни и мостови

Профилакса и чистење

Екструзија

Бели пломби

Протези

Совети за дентална нега

ТЕРАПИЈА СО КОРЕНИ

Предговор Ендодонтската стоматологија е гранка која се занимава со болести на пулпата на забите. Пулпата се наоѓа во центарот на

Read More »

ПРАВА НА ПАЦИЕНТОТ

Следното покажува список на права што вие како пациент ги имате на стоматолошка клиника: Висок стандард на грижа, без оглед

Read More »