#

Нашиот тим

Нашиот специјализиран и искусен персонал

Ние веруваме во обезбедување на најдобра можна грижа за сите наши постојни пациенти и ги поттикнуваме новите пациенти да ја искористат услугата што ја нудиме.

Др. Африм Папранику

Општ стоматолог

Основачот на клиниката PRODENT.
Специјалност: Стоматолошка протетика
Хоби: Историските книги и одмори во Дермија.


Др. Спец. Кренар Папранику

Специјалист по орална хирургија

Директор на PRODENT.
Специјалност: Дентал импланти и естетски коронки
Хоби: Планинарење и скијање

Др. Тунус Папранику

Општ стоматолог


Специјалност: Ортодонција и естетски коронки
Хоби: Трчање и кошарка


Др. Резарта Ѓиколи - Папранику

Општ стоматолог


Специјалност: Фацијална естетика и ендодонција
Хоби: Фитнес и аеробик


Др. Милан Михајлов

Специјалист по орална хирургија


Специјалност: Ендодонција и реставрациска стоматологија
Хоби: Музика и одбојка