Работно време: Пон. - Петок 09:00 - 19:00ч.
Бул. Видое Смилевски Бато 2/1, 1200 Тетово

info@prodent.mk

+389 76 334 595

+389 44 334 595

Loading...
Loading...
Loading...
Услуга

Сопствена лабораторија

Нашата лабораторија е со најсовремена опрема, технологија и материјали, нуди докажано ниво на квалитет, лично прилагодливи конструкции и погодности на пациентот…

Најголемата придобивка за пациентот е тоа што, за разлика од другите, ние овде можеме прецизно да го следиме прогресот на секој случај поединечно. Имаме комплетна контрола врз техниката, технолошкиот процес, материјалите и квалитетот.

Целосно дигитализирана и компјутеризирана
Водечки технологии
Целосен опсег на стоматолошки лабораториски изработки
Најсовремени материјали
ЗАКАЖЕТЕ КОНСУЛТАЦИЈА

Секоја болка брзо поминува со наша помош

Контактирајте нѐ и закажете кратка консултација.

Побарајте нѐ уште денес

+389 76 334 595

+389 76 334 595

Следете не:

Контактирајте не

Бул. Видое Смилевски Бато 2/1 1200 Тетово, Северна Македонија

info@prodent.mk

+389 76 334 595

+389 44 334 595

© 2023 Продент . Сите права се задржани.

Дизајнирано од ИнОне