#

Услуги

Уживајте во денталната нега преку нашата прецизност, умешност и искуство

Ние во „Prodent“ сме познати по „Комплетна стоматолошка стоматологија“, за сите возрасти. Непристрасен совет е даден од страна на квалификуван тим и советници. Нашиот персонал е многу свесен за оние кои страдаат од забна вознемиреност. Кликнете подолу за информации за нашите услуги.

Општа стоматологија

Редовните прегледи на забите ќе обезбедат одржување на оралното здравје на вашето семејство и сите проблеми откриени со минимална интервенција.

Естетика

Бидејќи забите ви изгледаат убаво, препорачуваме да го користите забниот конец, да ги миете забите два пати на ден и да ја цениме домашната нега со Зоом.

Импланти и хирургија

Импланите се чувствуваат како најприроден и побезбеден метод од другите методи што ги заменуваат забите што недостасуваат, како протези.

Ортодонција

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod, erat vel iaculis suscipit, massa lectus vehicula mi, eu dictum magna ipsum at leo

Детско катче

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod, erat vel iaculis suscipit, massa lectus vehicula mi, eu dictum magna ipsum at leo

Дигитална радиографија

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod, erat vel iaculis suscipit, massa lectus vehicula mi, eu dictum magna ipsum at leo

Лабораторија

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod, erat vel iaculis suscipit, massa lectus vehicula mi, eu dictum magna ipsum at leo