#

SHËRBIME

Shijoni kujdesin dentar përmes saktësisë, shkathtësisë dhe përvojës sonë

Ne në Prodent jemi të njohur për “Stomatologji të Kompletuar Dentare” për të gjitha moshat. Këshilla e paanshme jepet nga një ekip dhe këshilltarë të kualifikuar. Stafi ynë është shumë i vetëdijshëm për ata që vuajnë nga ankthi dentar. Klikoni më poshtë për informacion në lidhje me shërbimet tona.

Stomatologji e përgjithshme

Ekzaminimet e rregullta dentare do të sigurojnë ruajtjen e shëndetit oral të familjes suaj dhe çdo problem të zbuluar me ndërhyrje minimale.

Estetike

Për shkak se dhëmbët tuaj duken bukur, ne rekomandojmë përdorimin e fillit me fill, larja e dhëmbëve dy herë në ditë dhe vlerësimi i Zoom Home Care.

Implantet dhe kirurgjia

Implantet ndihen si metoda më natyrale dhe më e sigurt nga metodat e tjera të zëvendësimit të dhëmbëve që mungojnë, siç janë protezat.

Ortodoncia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod, erat vel iaculis suscipit, massa lectus vehicula mi, eu dictum magna ipsum at leo

Këndi për fëmijë

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod, erat vel iaculis suscipit, massa lectus vehicula mi, eu dictum magna ipsum at leo

Radiografia dixhitale

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod, erat vel iaculis suscipit, massa lectus vehicula mi, eu dictum magna ipsum at leo

Laboratori

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod, erat vel iaculis suscipit, massa lectus vehicula mi, eu dictum magna ipsum at leo