Boul. Vidoe Smilevski Bato 2/1, 1200 Tetovo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
info@prodent.mk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продент
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
Orë pune
e hënë - e premte
09:00 - 19:00

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Stomatologji e përgjithshme
 
 
 
 
 
 

Stomatologji e përgjithshme

 
Ne ofrojmë një gamë të plotë të trajtimeve dentare. Nëse diçka është bërë në stomatologji, atëherë e bëjmë atë! Në Prodent ne besojmë në stomatologjinë parandaluese. Kontrollet e rregullta të dhëmbëve do të sigurojnë ruajtjen e shëndetit oral të familjes tuaj dhe çdo problem të zbuluar me ndërhyrje minimale.

Disa nga trajtimet tona rutinore të dhëmbëve përfshijnë:
 
 
 
 
 
 
 
Kontrolle
 
 
 
 
 
 
 
 
Profilaksia dhe pastrimi
 
 
 
 
 
 
 
 
Mbushje të bardha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kurora dhe ura
 
 
 
 
 
 
 
 
Nxjerrje
 
 
 
 
 
 
 
 
Proteza
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Ne kujdesemi për çdo pacient
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Thirrni sot
+389 44 334 595
+389 76 334 595
 
 
 
 
Na kontaktoni dhe caktoni një konsultë të shkurtër.
 
 
 
 
Këshilla për kujdesin e dhëmbëve