Boul. Vidoe Smilevski Bato 2/1, 1200 Tetovo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
info@prodent.mk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продент
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
Orë pune
e hënë - e premte
09:00 - 19:00

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# SHËRBIME
 
 
 
 
# Shërbimet tona më të mira
 
 
 

Shijoni kujdesin dentar përmes saktësisë, shkathtësisë dhe përvojës sonë

 
 
Ne në Prodent jemi të njohur për "Stomatologji të Kompletuar Dentare" për të gjitha moshat. Këshilla e paanshme jepet nga një ekip dhe këshilltarë të kualifikuar. Stafi ynë është shumë i vetëdijshëm për ata që vuajnë nga ankthi dentar. Klikoni më poshtë për informacion në lidhje me shërbimet tona.
 
 
 
 
 
 
 

Stomatologji e përgjithshme

 
Ekzaminimet e rregullta dentare do të sigurojnë ruajtjen e shëndetit oral të familjes suaj dhe çdo problem të zbuluar me ndërhyrje minimale. Më shumë...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estetike

 
Për shkak se dhëmbët tuaj duken bukur, ne rekomandojmë përdorimin e fillit me fill, larja e dhëmbëve dy herë në ditë dhe vlerësimi i Zoom Home Care. Më shumë...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Implantet dhe kirurgjia

 
Implantet ndihen si metoda më natyrale dhe më e sigurt nga metodat e tjera të zëvendësimit të dhëmbëve që mungojnë, siç janë protezat. Më shumë...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ortodoncia

 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod, erat vel iaculis suscipit, massa lectus vehicula mi, eu dictum magna ipsum at leo. Më shumë...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Këndi për fëmijë

 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod, erat vel iaculis suscipit, massa lectus vehicula mi, eu dictum magna ipsum at leo. Më shumë...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Radiografia dixhitale

 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod, erat vel iaculis suscipit, massa lectus vehicula mi, eu dictum magna ipsum at leo. Më shumë...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Laboratori

 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod, erat vel iaculis suscipit, massa lectus vehicula mi, eu dictum magna ipsum at leo. Më shumë...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Ne kujdesemi për çdo pacient
 
 
 
 

Çdo dhimbje kalon shpejt me ndihmën tonë

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Thirrni sot
+389 44 334 595
+389 76 334 595
 
 
 
 
Na kontaktoni dhe caktoni një konsultë të shkurtër.