Boul. Vidoe Smilevski Bato 2/1, 1200 Tetovo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
info@prodent.mk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продент
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
Orë pune
e hënë - e premte
09:00 - 19:00

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Radiografia dixhitale
 
 
 
 
 
 

Radiografia dixhitale

 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod, erat vel iaculis suscipit, massa lectus vehicula mi, eu dictum magna ipsum at leo. Fusce lectus dolor, malesuada gravida volutpat quis, sagittis imperdiet orci. Nam cursus tristique dolor ac imperdiet. Aenean ornare diam ac maximus placerat. Integer ullamcorper pellentesque semper.

Morbi non leo mauris. Donec lobortis ornare nunc a molestie.
 
 
 
 
 
 
 
Lorem ipsum
 
 
 
 
 
 
 
 
Lorem ipsum
 
 
 
 
 
 
 
 
Lorem ipsum
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lorem ipsum
 
 
 
 
 
 
 
 
Lorem ipsum
 
 
 
 
 
 
 
 
Lorem ipsum
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Ne kujdesemi për çdo pacient
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Thirrni sot
+389 44 334 595
+389 76 334 595
 
 
 
 
Na kontaktoni dhe caktoni një konsultë të shkurtër.
 
 
 
 
Këshilla për kujdesin e dhëmbëve