# Stomatologji e përgjithshme

118
telephone-call

Thirrni sot

+389 44 334 595
+389 76 334 595

Na kontaktoni dhe caktoni një konsultë të shkurtër.

Stomatologji e përgjithshme

Ne ofrojmë një gamë të plotë të trajtimeve dentare. Nëse diçka është bërë në stomatologji, atëherë e bëjmë atë! Në Prodent ne besojmë në stomatologjinë parandaluese. Kontrollet e rregullta të dhëmbëve do të sigurojnë ruajtjen e shëndetit oral të familjes tuaj dhe çdo problem të zbuluar me ndërhyrje minimale.

Disa nga trajtimet tona rutinore të dhëmbëve përfshijnë:

Kontrolle

Kurora dhe ura

Profilaksia dhe pastrimi

Nxjerrje

Mbushje të bardha

Proteza

Këshilla për kujdesin e dhëmbëve