#

Ekipi ynë

Stafi ynë i specializuar dhe me përvojë

Ne besojmë në ofrimin e kujdesit më të mirë të mundshëm për të gjithë pacientët tanë ekzistues dhe inkurajojmë pacientët e rinj që të përfitojnë nga shërbimi që ne ofrojmë.
 
 

Dr. Afrim Papraniku

Dentist i përgjithshëm

Themelues i Prodent.
Specialitet: Proteza dentare
Hobbies: Libra historikë dhe pushime në Dhërmi.


Dr. Spec. Krenar Papaniku

Specialist në kirurgji orale

Drejtori i PRODENT..
Specialitet: Implante dentare dhe kurora estetike
Hobbies: Ecje dhe ski


Dr. Tunus Papraniku

Dentist i përgjithshëm


Specialitet: Ortodonci dhe kurora estetike
Hobbies: Vrapim dhe basketboll


Dr. Rrezarta Gjikolli - Papraniku

Dentist i përgjithshëm


Specialitet: Estetika e fytyrës dhe endodoncia
Hobbies: Fitnes dhe gjimnastikë


Dr. Milan Mihajlov

Dentist i përgjithshëm


Specialitet: Endodoncia dhe stomatologjia restauruese
Hobbies: Muzikë dhe volejboll