Boul. Vidoe Smilevski Bato 2/1, 1200 Tetovo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
info@prodent.mk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продент
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
Orë pune
e hënë - e premte
09:00 - 19:00

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Implantet dhe kirurgjia orale
 
 
 
 
 
 

Implantet

 
Implantet janë pajisje mjekësore që zëvendësojnë rrënjët e dhëmbëve që mungojnë. Ato përdoren si shtylla mbështetëse për kurora, ura ose proteza.
 
Implantet vendosen kirurgjikalisht në nofullën tuaj. Shumicën e kohës, implantet ndjehen si metoda më e natyrshme dhe më e sigurt se metodat e tjera që zëvendësojnë dhëmbët që mungojnë, si protezat.
 
Implanti përbëhet nga titani. Duket si një cilindër i vogël ose burmë. Pasi të vendoset implanti në nofull, nga lart i ngjitet një cilindër metalik. Ky cilindër shërben si bazë për një kurorë, protezë ose urë. Çelësi i suksesit të të gjitha implanteve është një proces i quajtur osseointegrimi, ose procesi i krijimit të kockave rreth implantit. Titaniumi është një material i veçantë që nofulla e pranon si pjesë e trupit.

Studimet tregojnë se vendosja kirurgjikale e implanteve është e suksesshme më shumë se 90% e rasteve. Nëse implantet dështojnë, problemet zakonisht ndodhin brenda vitit të parë pas operacionit. Pas kësaj, vetëm rreth 1% e të gjitha implanteve dështojnë çdo vit. Implantet janë bërë gjithnjë e më popullore sa që Shoqata Stomatologjike Amerikane (ADA) i aprovoi ato në vitin 1986.

Midis 1986 dhe 1999, numri i procedurave të implantologjisë është trefishuar. Tani vlerësohet se më shumë se gjysmë milioni implante vendosen çdo vit në Shtetet e Bashkuara. Kostoja paraprake për vendosjen e implanteve mund të jetë më e shtrenjtë sesa për llojet e tjera të restaurimeve. Por investimi vlen për një afat të gjatë. Ndoshta nuk keni nevojë të zgjidhni mbjellje për secilin dhëmb që mungon. Ne mund t’ju ndihmojmë për numrin e mbjelljeve që ju nevojiten.

Përfitimet e tjera të implanteve janë:
 
 
 
 
 
 
 
Ndjenja – Shkaku se implantet janë të vendosur në kockën tuaj, i ndjeni më shumë si dhëmbi juaj natyral.
 
 
 
 
 
 
 
 
Komoditet – Ju nuk do të duhet të shqetësoheni për qëndrueshmërinë e pastës ngjitëse të protezës, ose zhurmës së daljes së protezës gjatë të folurit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Të ushqyerit – Ju jeni në gjendje të përtypni më mirë me implantet. Krizat mund të jenë të vështira me protezat e rregullta, veçanërisht ato që nuk përshtaten. Një protezë e sipërme gjithashtu mbulon qiellzën tuaj dhe kjo zvogëlon ndjenjën tuaj të shijes.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vetbesimi – Sepse implantet janë aq shumë sa dhëmbët tuaj natyralë, saqë ju harroni ekzistencën e tyre. Respekti dhe besimi do të përmirësohen, sepse nuk do të keni nevojë të shqetësoheni për mungesën e dhëmbëve, ose si flisni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Ne kujdesemi për çdo pacient
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Thirrni sot
+389 44 334 595
+389 76 334 595
 
 
 
 
Na kontaktoni dhe caktoni një konsultë të shkurtër.
 
 
 
 
Këshilla për kujdesin e dhëmbëve
 
 
 
 
 
 
Lini një takim
 
 
 
 
Барање за состанок:
Датум:
Избери време:
Не можеме да пронајдеме времеОставете ги Вашите детали
Пополнете ги информации за контакт
Резервиравте успешно. Ќе бидете известени за потврда на Вашата резервација.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kirurgji Orale

 
Kur dëgjoni fjalët kirurgji, orale mund të mendoni për një ambient spitalor, anestezi të përgjithshme dhe një ose më shumë ditë shërim nga ky lloj i procedurës dentare, por mund të habiteni se si procedurat kirurgjikale janë thjeshtësuar, është investuar në përgatitjet dhe teknologjinë moderne në mënyrë që të rritet suksesi dhe efikasiteti i shëndetit tuaj.

 
 
 
 
 
 
 
Implantet dentare
 
 
 
 
 
 
 
 
Heqja e majës së infektuar të rrënjës – Apicoectomy
 
 
 
 
 
 
 
 
Nxjerrja e dhëmbit të pjekurisë
 
 
 
 
 
 
 
 
Frenektomia – heqja e një palme të vogël të indeve që parandalon që gjuha ose faqja të lëvizë shumë larg
 
 
 
 
 
 
 
 
Heqja e cistit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Transplantimi i kockave
 
 
 
 
 
 
 
 
Ekspozimi i dhëmbit për trajtimin e ortodontikës
 
 
 
 
 
 
 
 
Kirurgjia e sinusit maksilar
 
 
 
 
 
 
 
 
Kirurgjia para-protetike – modifikimet e eshtrave dhe heqja e indeve të buta para vendosjes së protezës
 
 
 
 
 
 
 
 
Kirurgji periodontale