Boul. Vidoe Smilevski Bato 2/1, 1200 Tetovo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
info@prodent.mk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продент
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
Orë pune
e hënë - e premte
09:00 - 19:00

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Estetike
 
 
 
 
 
 

Estetike

 
Zbardhja e dhëmbëve ndriçon dhëmbët dhe ndihmon për të hequr njollat dhe ndryshimet e ngjyrës. Zbardhja është ndër procedurat më të njohura kozmetike dentare sepse ajo mund të përmirësojë shumë dukjen e dhëmbëve tuaj. Në klinikën Prodent ofrohen të gjitha mundësitë dhe sistemet për zbardhje të dhëmbëve ngjajshëm si në të gjitha klinikat moderne europiane.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Ne kujdesemi për çdo pacient
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Thirrni sot
+389 44 334 595
+389 76 334 595
 
 
 
 
Na kontaktoni dhe caktoni një konsultë të shkurtër.
 
 
 
 
Këshilla për kujdesin e dhëmbëve