# Estetike

172
telephone-call

Thirrni sot

+389 44 334 595
+389 76 334 595

Na kontaktoni dhe caktoni një konsultë të shkurtër.

Estetike

Zbardhja e dhëmbëve ndriçon dhëmbët dhe ndihmon për të hequr njollat dhe ndryshimet e ngjyrës. Zbardhja është ndër procedurat më të njohura kozmetike dentare sepse ajo mund të përmirësojë shumë dukjen e dhëmbëve tuaj. Në klinikën Prodent ofrohen të gjitha mundësitë dhe sistemet për zbardhje të dhëmbëve ngjajshëm si në të gjitha klinikat moderne europiane.

Këshilla për kujdesin e dhëmbëve