Boul. Vidoe Smilevski Bato 2/1, 1200 Tetovo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
info@prodent.mk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продент
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
Orë pune
e hënë - e premte
09:00 - 19:00

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Ekipi ynë
 
 
 
 
# Ekipi ynë
 
 
 

Stafi ynë i specializuar dhe me përvojë

 
 
Ne besojmë në ofrimin e kujdesit më të mirë të mundshëm për të gjithë pacientët tanë ekzistues dhe inkurajojmë pacientët e rinj që të përfitojnë nga shërbimi që ne ofrojmë.
 
 
 
 
 
 
 

Dr. Afrim Papraniku

 
Dentist i përgjithshëm
 
 
Themelues i Prodent.
Specialitet: Proteza dentare
Hobbies: Libra historikë dhe pushime në Dhërmi.
 
 
 
 
 
 
 
 

Dr. Spec. Krenar Papaniku

 
Specialist në kirurgji orale
 
 
Drejtori i PRODENT.
Specialitet: Implante dentare dhe kurora estetike
Hobbies: Ecje dhe ski
 
 
 
 
 
 
 
 

Dr. Tunus Papraniku

 
Dentist i përgjithshëm
 
 
 
Specialitet: Ortodonci dhe kurora estetike
Hobbies: Vrapim dhe basketboll
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dr. Rrezarta Gjikolli - Papraniku

 
Dentist i përgjithshëm
 
 
Specialitet: Estetika e fytyrës dhe endodoncia
Hobbies: Fitnes dhe gjimnastikë
 
 
 
 
 
 
 
 

Dr. Milan Mihajlov

 
Dentist i përgjithshëm
 
 
 
Specialitet: Endodoncia dhe stomatologjia restauruese
Hobbies: Muzikë dhe volejboll
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Ambient i këndshëm
 
 
 
 
 
 
 
 
# Ne kujdesemi për çdo pacient
 
 
 
 

Çdo dhimbje kalon shpejt me ndihmën tonë

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Thirrni sot
+389 44 334 595
+389 76 334 595
 
 
 
 
Na kontaktoni dhe caktoni një konsultë të shkurtër.