Na dërgoni një mesazh

  Na kontaktoni

  553

  ORË PUNE:

  E hënë-e premte 09:00 - 19:00
  E shtunë-e diel e mbyllur

  location-contact

  Adresë:

  Bul. Vidoe Smilevski Bato 2/1, 1200 Tetovë

  phone-contact

  Telefon:

  +389 44 334 595
  +389 76 334 595

  Jemi të bindur se një gojë e shëndetshme me një buzëqeshje të ndritshme rrit ndjeshëm besimin dhe respektin e të tjerëve. Je i mirepritur!