Заштита на целото

семејство

Редовните прегледи на забите ќе обезбедат одржување на оралното здравје на вашето семејство и сите проблеми откриени со минимална интервенција.

Закажете термин

Заштита на целото

семејство

Редовните прегледи на забите ќе обезбедат одржување на оралното здравје на вашето семејство и сите проблеми откриени со минимална интервенција.

Заштита на целото

семејство

Редовните прегледи на забите ќе обезбедат одржување на оралното здравје на вашето семејство и сите проблеми откриени со минимална интервенција.

Закажете термин

Заштита на целото

семејство

Заштита на целото

семејство

Редовните прегледи на забите ќе обезбедат одржување на оралното здравје на вашето семејство и сите проблеми откриени со минимална интервенција.

Закажете термин

Заштита на целото

семејство

doctor

Staf i kualifikuar

Qasje profesionale e gatshme për të ndihmuar.

atomic

Teknologji moderne

Gjithmonë e përditësuar me teknologjinë më të fundit.

charity

Kujdesi ndaj pacientit

Kujdesi më i mirë për të gjithë pacientët tanë.

Shijoni kujdesin dentar përmes saktësisë, shkathtësisë dhe përvojës sonë

Stomatologji e përgjithshme

Ekzaminimet e rregullta dentare do të sigurojnë ruajtjen e shëndetit oral të familjes suaj dhe çdo problem të zbuluar me ndërhyrje minimale,

Estetike

Për shkak se dhëmbët tuaj duken bukur, ne rekomandojmë përdorimin e fillit me fill, larja e dhëmbëve dy herë në ditë dhe vlerësimi i Zoom Home Care.

Implantet dhe kirurgjia

Implantet ndihen si metoda më natyrale dhe më e sigurt në krahasim me metodat tjera të zëvendësimit të dhëmbëve që mungojnë, siç janë protezat.

Çdo dhimbje kalon shpejt me ndihmën tonë

Na kontaktoni

telephone-call

Thirrni sot

+389 44 334 595
+389 76 334 595

Na kontaktoni dhe caktoni një konsultë të shkurtër.

Këshilla për kujdesin e dhëmbëve

Një buzëqeshje e ndritshme rrit ndjeshëm besimin dhe respektin e të tjerëve

Ejani tek ne nëse keni nevojë për ndihmë nga një dentist me përvojë. Ne jemi partnerët tuaj në ruajtjen e një goje të shëndetshme.

check

Kurora estetike

check

Ortodoncia

check

Implantet dentare

check

Kirurgji orale

check

X-ray dentare

check

Estetika e fytyrës

30 vjet

Prodent me ju

10 000+

Pacientë te trajtuar

Stafi ynë i specializuar dhe me përvojë

Dr. Afrim Papraniku

Dentist i përgjithshëm

Themelues i Prodent.
Specialitet: Proteza dentare
Hobbies: Libra historikë dhe pushime në Dhërmi.


Dr. Spec. Krenar Papaniku

Specialist në kirurgji orale

Drejtori i PRODENT.
Specialitet: Implante dentare dhe kurora estetike
Hobbies:Ecje dhe ski

Dr. Tunus Papraniku

Dentist i përgjithshëm


Specialitet: Ortodonci dhe kurora estetike
Hobbies:Vrapim dhe basketboll


Dr. Rrezarta Gjikolli - Papraniku

Dentist i përgjithshëm


Specialitet: Estetika e fytyrës dhe endodoncia
Hobbies: Fitnes dhe gjimnastikë


Dr. Milan Mihajlov

Dentist i përgjithshëm


Specialitet:Endodoncia dhe stomatologjia restauruese
Hobbies: Muzikë dhe volejboll