Boul. Vidoe Smilevski Bato 2/1, 1200 Tetovo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
info@prodent.mk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продент
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
Orë pune
e hënë - e premte
09:00 - 19:00

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Staf i
kualifikuar
 
Qasje profesionale e gatshme për të ndihmuar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teknologji moderne
 
Gjithmonë e përditësuar me teknologjinë më të fundit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kujdesi ndaj
pacientit
 
Kujdesi më i mirë për të gjithë pacientët tanë.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Shërbimet tona më të mira
 
 
 
 

Shijoni kujdesin dentar përmes saktësisë, shkathtësisë dhe përvojës sonë

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stomatologji e përgjithshme

 
Ekzaminimet e rregullta dentare do të sigurojnë ruajtjen e shëndetit oral të familjes suaj dhe çdo problem të zbuluar me ndërhyrje minimale. Më shumë...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estetike

 
Për shkak se dhëmbët tuaj duken bukur, ne rekomandojmë përdorimin e fillit me fill, larja e dhëmbëve dy herë në ditë dhe vlerësimi i Zoom Home Care. Më shumë...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Implantet dhe kirurgjia

 
Implantet ndihen si metoda më natyrale dhe më e sigurt në krahasim me metodat tjera të zëvendësimit të dhëmbëve që mungojnë, siç janë protezat. Më shumë...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Ne kujdesemi për çdo pacient
 
 
 
 

Çdo dhimbje kalon shpejt me ndihmën tonë

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Thirrni sot
+389 44 334 595
+389 76 334 595
 
 
 
 
Na kontaktoni dhe caktoni një konsultë të shkurtër.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Për NE
 
 
 
 
Një buzëqeshje e ndritshme rrit ndjeshëm besimin dhe respektin e të tjerëve
 
 
Ejani tek ne nëse keni nevojë për ndihmë nga një dentist me përvojë. Ne jemi partnerët tuaj në ruajtjen e një goje të shëndetshme.
 
 
 
 
 
 
 
Kurora estetike
 
 
 
 
 
 
 
 
Implantet dentare
 
 
 
 
 
 
 
 
X-ray dentare
 
 
 
 
 
30 vjet
Prodent me ju
 
 
 
 
 
 
 
Ortodoncia
 
 
 
 
 
 
 
 
Kirurgji orale
 
 
 
 
 
 
 
 
Estetika e fytyrës
 
 
 
 
 
10 000+
Pacientë te trajtuar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Ekipi ynë
 
 
 
 

Stafi ynë i specializuar dhe me përvojë

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dr. Afrim Papraniku

 
Dentist i përgjithshëm
 
 
Themelues i Prodent.
Specialitet: Proteza dentare
Hobbies: Libra historikë dhe pushime në Dhërmi.
 
 
 
 
 
 
 
 

Dr. Spec. Krenar Papaniku

 
Specialist në kirurgji orale
 
 
Drejtori i PRODENT.
Specialitet: Implante dentare dhe kurora estetike
Hobbies: Ecje dhe ski
 
 
 
 
 
 
 
 

Dr. Tunus Papraniku

 
Dentist i përgjithshëm
 
 
 
Specialitet: Ortodonci dhe kurora estetike
Hobbies: Vrapim dhe basketboll
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dr. Rrezarta Gjikolli - Papraniku

 
Dentist i përgjithshëm
 
 
Specialitet: Estetika e fytyrës dhe endodoncia
Hobbies: Fitnes dhe gjimnastikë
 
 
 
 
 
 
 
 

Dr. Milan Mihajlov

 
Dentist i përgjithshëm
 
 
 
Specialitet: Endodoncia dhe stomatologjia restauruese
Hobbies: Muzikë dhe volejboll
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Nga Instagram ynë