Бул. Видое Смилевски Бато 2/1, 1200 Тетово
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
info@prodent.mk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продент
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
Работно време
Пон. - Петок
09:00 - 19:00ч.

 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Општа стоматологија
 
 
 
 
 
 

Општа стоматологија

 
Ние нудиме целосен асортиман на стоматолошки третмани. Ако нешто се направи на стоматологијата, тогаш ние го правиме тоа! Во Prodent веруваме во превентивна стоматологија. Редовните прегледи на забите ќе обезбедат одржување на оралното здравје на вашето семејство и сите проблеми откриени со минимална интервенција.

Некои од нашите рутински стоматолошки третмани вклучуваат:
 
 
 
 
 
 
 
Прегледи
 
 
 
 
 
 
 
 
Профилакса и чистење
 
 
 
 
 
 
 
 
Бели пломби
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Круни и мостови
 
 
 
 
 
 
 
 
Екструзија
 
 
 
 
 
 
 
 
Протези
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Ние Се Грижиме За Секој Пациент
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Јавете се денес
+389 44 334 595
+389 76 334 595
 
 
 
 
Контактирајте нѐ и закажете кратка консултација.
 
 
 
 
Совети за дентална нега