Бул. Видое Смилевски Бато 2/1, 1200 Тетово
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
info@prodent.mk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продент
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
Работно време
Пон. - Петок
09:00 - 19:00ч.

 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Клиенти
 
 
 
 
 

Создаваме убави насмевки

 
 
Напредна, доверлива стоматолошка нега, испорачана од посветен тим во нашата модерна пракса.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Секоја Болка Брзо Поминува Со Наша Помош

 
 

Побарајте нѐ уште денес

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Јавете се денес
+389 44 334 595
+389 76 334 595
 
 
 
 
Proin gravida nibh velit auctor aliquet aenean.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Закажете Термин
 
 
 
 
Барање за состанок:
Датум:
Избери време:
Не можеме да пронајдеме времеОставете ги Вашите детали
Пополнете ги информации за контакт
Резервиравте успешно. Ќе бидете известени за потврда на Вашата резервација.