# Естетика

172
telephone-call

Јавете се денес

+389 44 334 595
+389 76 334 595

Контактирајте нѐ и закажете кратка консултација.

Естетика

Белењето на забите ќе ги заблеска забите и помага да се отстранат дамките и промените во бојата. Белењето е меѓу најпопуларните процедури во козметичката стоматологија, бидејќи може значително да го подобри изгледот на забите. Клиниката Продент ги нуди сите опции и системи за белење на забите слични како и во сите современи европски клиники.

Совети за дентална нега

ТЕРАПИЈА СО КОРЕНИ

Предговор Ендодонтската стоматологија е гранка која се занимава со болести на пулпата на забите. Пулпата се наоѓа во центарот на

Read More »

ПРАВА НА ПАЦИЕНТОТ

Следното покажува список на права што вие како пациент ги имате на стоматолошка клиника: Висок стандард на грижа, без оглед

Read More »