Заштита на целото

семејство

Редовните прегледи на забите ќе обезбедат одржување на оралното здравје на вашето семејство и сите проблеми откриени со минимална интервенција.

Закажете термин

Заштита на целото

семејство

Заштита на целото

семејство

Редовните прегледи на забите ќе обезбедат одржување на оралното здравје на вашето семејство и сите проблеми откриени со минимална интервенција.

Закажете термин

Заштита на целото

семејство

Заштита на целото

семејство

Редовните прегледи на забите ќе обезбедат одржување на оралното здравје на вашето семејство и сите проблеми откриени со минимална интервенција.

Закажете термин

Заштита на целото

семејство

Редовните прегледи на забите ќе обезбедат одржување на оралното здравје на вашето семејство и сите проблеми откриени со минимална интервенција.

doctor

Квалификуван персонал

Професионален пристап подготвени да помогнат.

atomic

Современа технологија

Секогаш во тек со најновата технологија.

charity

Грижа кон клиенти

Најдобра грижа за сите наши пациенти.

Уживајте во денталната нега преку нашата прецизност, умешност и искуство

Општа стоматологија

Редовните прегледи на забите ќе обезбедат одржување на оралното здравје на вашето семејство и сите проблеми откриени со минимална интервенција.

Естетика

Бидејќи забите ви изгледаат убаво, препорачуваме да го користите забниот конец, да ги миете забите два пати на ден и да ја цениме домашната нега со Зоом.

Импланти и хирургија

Импланите се чувствуваат како најприроден и побезбеден метод од другите методи што ги заменуваат забите што недостасуваат, како протези.

Секоја болка брзо поминува со наша помош

Побарајте нѐ уште денес

telephone-call

Јавете се денес

+389 44 334 595
+389 76 334 595

Контактирајте нѐ и закажете кратка консултација.

Совети за дентална нега

Сјајната насмевка значително ја зголемува довербата и почитта на другите

Дојдете кај нас ако ви треба помош од искусен стоматолог. Ние сме вашиот партнери во одржување на здрава уста.

check

Естетски коронки

check

Ортодонција

check

Стоматолошки импланти

check

Орална хирургија

check

Стоматолошки рендген

check

Фацијална естетика

30 години

Продент со Вас

10 000+

Третирани пациенти

Уживајте во денталната нега преку нашата прецизност, умешност и искуство

Др. Африм Папранику

Општ стоматолог

Основачот на клиниката PRODENT.
Специјалност: Стоматолошка протетика
Хоби: Историските книги и одмори во Дермија.


Др. Спец. Кренар Папранику

Специјалист по орална хирургија

Директор на PRODENT.
Специјалност: Дентал импланти и естетски коронки
Хоби: Планинарење и скијање

Др. Тунус Папранику

Општ стоматолог


Специјалност: Ортодонција и естетски коронки
Хоби: Трчање и кошарка


Др. Резарта Ѓиколи - Папранику

Општ стоматолог


Специјалност: Фацијална естетика и ендодонција
Хоби: Фитнес и аеробик


Др. Милан Михајлов

Специјалист по орална хирургија


Специјалност: Ендодонција и реставрациска стоматологија
Хоби: Музика и одбојка