Испратете ни порака

  Контактирајте нè.

  553

  Работно време:

  Понеделник-Петок 09:00 - 19:00
  Сабота-Недела Затворено

  location-contact

  Адреса:

  Бул. Видое Смилевски Бато 2/1, 1200 Тетово

  phone-contact

  Телефон:

  +389 44 334 595
  +389 76 334 595

  location-contact

  Е-пошта:

  [email protected]

  Ние сме убедени дека здравата уста со сјајната насмевка ја зголемува значително довербата и почитта на другите. Вие сте добредојдени!