Бул. Видое Смилевски Бато 2/1, 1200 Тетово
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
info@prodent.mk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продент
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
Работно време
Пон. - Петок
09:00 - 19:00ч.

 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# Совети за совршена насмевка
 
 

Совети

Терапија со корени

Share on Facebook
Tweet
ПредговорЕндодонтската стоматологија е гранка која се занимава со болести на пулпата на забите. Пулпата се наоѓа во центарот на забот и во рамките на коренските канали во секој заб. Пулпата е составена од сврзувачки ткива, нерви и крвни садови. Пулпата го храни забот за време на појавувањето преку ...
Прочитај повеќе......

Права на пациентот

Share on Facebook
Tweet
Следното покажува список на права што вие како пациент ги имате на стоматолошка клиника:Висок стандард на грижа, без оглед на националноста, етничката припадност, пол, религија, возраст или способност.Да се ​​третира со почит и високо професионално учтивост, како и етичко и морално однесување од ...
Прочитај повеќе......

Нутриционистичките навики кои им штетат на забите

Share on Facebook
Tweet
Денес, повеќе од кога и да било, се соочуваме со збунувачки избор на храна, свежа храна, шеќерни оброци и брза храна. Она што јадеме и кое време избравме да го јадеме, може да влијае не само на здравјето на нашето тело, туку и на нашето орално здравје.Дневна диета и кариесИако дел од кариес се ...
Прочитај повеќе......

Лош здив

Share on Facebook
Tweet
Што е тоа?Мирисот од устата е многу непријатно чувство. Познат е и како халитоза. Лошиот мирис може да се појави од време на време или може да биде постојан во зависност од причината.Со милиони бактерии живеат во вашата уста, особено на задниот дел од јазикот. За повеќето луѓе, овие бактерии се ...
Прочитај повеќе......